Új hozzászólás Aktív témák

  • kuLi_

    tag

    válasz Lirion #73984 üzenetére

    Pardon, a stílusod végett ezt még azért idegurítanám, mert egyelőre úgy tűnik, kettőnk közül nem nekem járna ki az őszinte vállveregetés. Kapaszkodj meg a fotelben, markolj rá erősen; A rendkívül alattomos, közösség és gazdaságromboló tevékenységként aposztrofált titkos taktikám az alábbi:

    Alapanyagokat AH-ból szépen felvásárlom, majd lecraftolok enchantokat vellumra és a tekercseket szépen visszateszem AH-ba.

    *sokkoló*

    Mindennek kezdetén, mikor elegem lett a pénztelenségből, rájöttem, hogy tailorként érdemes lehet craftolni bracereket míg azt várom, hogy behívjon az insta, majd szimplán szétbontom azokat leylight shardért, aminek már darabja perpill 10g profit a jelenlegi silk árakhoz mérten, viszont beproccolhat egy BoS, ami kapásból további 200g haszon. Nem sok, de ez is valami, nem kell érte utazni sem. Ha a Leylight shardot is szétkapom, az ismét további 10-15g haszon (most már nem az). Ez sem sok, de sok kicsi sokra megy, viszont nem kifejezetten gyors módja a pénzszerzésnek. Aztán egyszer kiszámoltam, hogy mennyibe kerül egy-egy enchant előállítási költsége mennyi és pontosan mennyiért megy el AH-ban, onnét pedig eléggé egyszerű volt a képlet. Rendkívüli rafinériára utal, hogy minderre rájöttem, nem? Szerintem sem, épp ellenkezőleg, hiszen csak elkezdtem kereskedni azzal, amim van. Hogy ezzel mit bukik el ezzel a másik játékos, illetve egy tíz pontos skálán ez mennyire kurválkodás, azt már neked kell megválaszolni.

    Mivel enchantingról, tekercsekről van szó, a deposit fee kérdésre ott a válasz - ez nem volt egyértelmű, bár jeleztem, hogy miféle profokkal hoztam össze. Még egyszer összegezném mindazt, amit üzenni szerettem volna korábban is; Ha pénzt akarsz keresni - és nem kizárólag gyűjtögetős professionökkel -, érdemes elkezdeni AH-zni, mert egyáltalán nem "nehéz", nem "ördögtől való", és amúgy mindenki számára elérhető.

    Nem értem, hogy mindezt miért kellett elterelned az egészet egy abszolút szükségtelen személyeskedésbe. Stresszmentesebb, békésebb boldog új évet így utólag is.

    Ez itt a reklám helye.

Új hozzászólás Aktív témák