Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz sasa311 #78033 üzenetére

    Kapard csak össze a repülést 1 karinál, más is megtette, te sem maradsz ki a buliból, ennyi. Kár itt gépelgetni mi tetszik mi nem tetszik, ez van és kész. Legalább account wide, és nem kell minden karinál végigdarálni mindent.

    Leöltük Imonar-t ma, úgyhogy 6/11 Mythicek lettünk. 57:28-tól van a kill. A vége felé darabos egy részen a videó, van még mit finomhangolni a streamen, csak ismerősnek dobtam gyors össze :DDD Amit a gépre rögzítettem, az viszont sima maradt. Még jobban utána kell majd járnom hogyan kellene beállítani.

    Egyébként nem nagyon bejövős az új dh setbónusz és hozzá a talentolás. Konkrétan pont a killnél volt az, hogy egy lesser soul fragment sem akart rendesen potyogni, és 2,1milla dps-nél álltam fázisváltásnál, holott a másik véglet, amikor rohadt sok fragment esik és teli vagyok fury-val, akkor meg 3,4milla dps-nél van váltás. Rng-s romhalmaz lett az egész. 47:15-ös try-nál pl. egész jól potyogtak és sleep cannistert sem kaptam, de volt ez már 3.4milla is, és tök abszurd, hogy ekkora különbségek lehetnek...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák