Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    A napokban sokat filóztam, hogy a jelenlegi wowra érdemes-e visszatérnem, de végül arra jutottam, hogy megvárom milyen lesz a classic és majd lehet arra benevezek ha jó visszhangot kap. Vannak jó oldalai a játéknak, amik hiányoznak még régről, csak mellette sok rossz gameplay elem is van benne és ez mindig eltántorít.

    Nem tetszik, hogy a leveling mint élmény teljesen figyelmen kívül van hagyva és csak a max szint számít. Annyira sok már ez a 110+ szint meglépése, hogy még heirloomban is borzalmasan repetitív és unalomba fulladó az egész. Jó dolog, hogy a GW2-ből átvették ezt a skálázódás dolgot, de valahogy ettől csak még lassabb lesz az amúgy is borzasztó hosszú szintezés. Növelhették volna akkor már a kapott xp mennyiségét is.

    Másik dolog, ami miatt LazyPoeon is abbahagyta a játékot, hogy lényegében értelmetlen az endgame, mert eltelik kis idő és amit addig farmoltál az minden megy a kukába és kezdheted elölről az egészet. Részben ezért is csábító számomra a classic wow, mert ott van egy határ, van egy max szint ahonnan már nem lesz tovább, így tudom azt, hogy amit kifarmoltam az nem évül el fél éven belül. Engem nem érdekel, hogy nem jön hozzá content, pont annak örülök, hogy nem egy végtelen körforgás az egész, hanem van vége. Néha jobb ha van vége a dolgoknak.

    Következő ok amiért a classic még bejövős lehet, hogy mivel az alap 2 kontinens lesz benne így kisebb területen lesznek a játékosok és talán ezáltal az egész zsúfoltabb lesz, minden terület tele lesz questelőkkel stb. Nem mint most, ahol már annyi annyi helyszín van, hogy elvesznek a játékosok.

    Utolsóként ami most így beugrik még az artifact weaponok nem léte, ami miatt jó lehet a classic. Szerintem nagyon rossz, hogy ezt behozták így a karaktered fejlesztése mellett fejleszd a fegyvert is párhuzamosan, ami ráadául ugyanúgy le lesz cserélve egy zöldre az új kieg kijövetelével...nagyon rossz megoldás. Ha meg megmarad az új kieggel, akkor meg az a baj, mert így a fegyver mint drop teljesen ki van iktatva a játékból, illetve felzárkózni is már lehetetlen lesz egy kezdő számára egy több kiegen át fejlesztett artifact weapon után.

    Ne vegye magára aki szereti a mostani játékot, csak leírtam amiken elgondolkoztam a napokban és amik miatt inkább megvárom a classicot. :)

Új hozzászólás Aktív témák