Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Yodamest #80285 üzenetére

    "Ezt én is így tudom, persze kész csoda így is amit kihoztak a régi motorból, de ha megnézzük a régebbi területeket, tetten érhető azért hogy ez ugyan az a régi motor még mindig. Lehet az új területeket más más motor hajtja, de az első 2-3- kiegészítőig még a régi megy az tuti. Hatalmas különbség van grafikában pl egy Legionos terület és egy Ork kezdőterület között, mintha más játék lenne kb."
    Te arról beszélsz, hogy a régi területeken régi modellek és textúrák vannak. Ennek semmi köze nincs a grafikus motorhoz. Nem is lehetne olyat, hogy új területen új grafikus motor, régin meg régi :)
    De egyébként az is folyamatban van amit te szeretnél. Csak rájöttek hogy ez nem fog úgy menni, mint Cata-nál próbálták, hogy egyben felújítanak mindent, ahhoz már túl nagy a WoW (főleg hogy gyakorlatilag MoP előtt mindenre ráférne már). Zónánként lesz felújítás, most BfA-ban kezdték Arathi Highlands-el.

    "Jönne egy fasza UI, ami addonok nélkül is jól néz ki és tartalmazza az alapvető funkciókat és lenne egy homogén egységes grafika az egész játékon belül"
    Sokat próbálkoztam mindenféle UI addonokkal, de kb. WoD óta nem nagyon látom értelmüket. Az alap interface már tud mindent amit kell, és így egységesen is néz ki. Nyilván DBM + TMW / WA kell, de UI átszabásnak nem sok értelmét látom. És ahogy nézegettem egyre többen így vannak.

Új hozzászólás Aktív témák