Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszab

    aktív tag

    válasz Plata #85199 üzenetére

    Akkor most kapaszkodj meg. Lehet, velem van a baj, vagy azzal, hogy még mindig nem találtam megfelelő guild-et, de mióta is? Talán szeptember közepe óta játszom eredetin, és október körül lett meg az első 120-as karakterem. De a lényeg, hogy mivel 6 feletti kulcsokhoz nagyon nehéz tényleg jó csapatot találni pug-gal, guild meg ugye inkább casual, amiben jelenleg vagyok, hát az van, hogy unom BfA-t. Mármint, nem is unom, hanem ahhoz, hogy elérjem a célom (minél jobb gear mythic dungeon-ből, /a raid-elés részemről felejtős/), kellene egy jó csapat, ami nincs. Így pedig konkrétan a célom success rate-je pug-gal kb 20%, amire azt mondom, hogy inkább bele sem kezdek. Tíz, hatosnál magasabb kulcsból kettő sikeres? Az én időm ehhez drága, az idegrendszerem pedig kevés.
    Van három 120-as karakterem (main resto dru, alt: demo lock és tank dh). A main 368 körül van, a többi is 350+, de nem foglalkozom velük. Nem idő hiányában, hanem a fent említett okból. Így aztán nekiálltam, unlock-oltam horda oldalon a 3 allied race-t, kreáltam is velük karaktert (~30 Mag'har orc rogue, ~40 Highmountain tauren warri és ~75 Nightborne pap).
    De hiába lehet elég gyorsan haladni a fejlődéssel is a decemberi update óta, ha tört szerveren már ~13 karaktert húztam fel nulláról 90-re, itt, eredetin sem sokkal másabb. Kb annyiban, hogy nincsenek bug-ok, illetve egy területen nagyon sok szintet lehet húzni, (Hellfire Pennisula kitartott 58-70 között a pappal. Egyedül Nagrand-ba mentem át az Aréna q chain miatt 68-on.) de ennyi.

    Egy szónak is száz... Oh wait. Száz szónak is egy a vége. Pár hete még azt mondhattam: fú, hát BfA nekem nagyon bejön, alig látok ki a teendőkből. Most pedig húzogatom a szemöldököm, mert lassan két hete nem voltam egyáltalán mythic dungeon-ben, main karakterrel sem. Kivétel, amikor guild-ből valakinek segítettem.
    A pecázgatás, world quest-elés (jó ideje nincs olyan emissary, ami fejlesztené a gear-em), alapanyag farmolás engem nem mozdít előrébb, a célom felé. A pet battle-t is csak azért csapatom, mert a 120 alatti karaktereknek elég jó xp-t ad.

Új hozzászólás Aktív témák