Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszab

    aktív tag

    válasz Plata #85336 üzenetére

    A tank druida _számomra_ unalmas. Ha jó healt fogsz ki, akkor 4 gombos (Moonfire, Thrash, Swipe, Maul) . Ha rosszat, akkor pedig kapkodod a fejed és cd-re tolod a def-jeidet. Már azt a 2+2-t, ami van. Szóval Maul helyett Ironfur vagy Frenzied regeneration, nagyon necces helyzetekre pedig Barkskin vagy Survival instincts. És itt megállt a tudomány.
    Engem pl zavar, hogy a charge-on kívül nem túl mobilis.

    A resto _szerintem_ izgalmasabb. De nyilván, ott is megvan a veszély, hogyha kifogsz egy rossz csapatot, kapkodhatod a fejed.

    Egy szó, mint száz: kipróbálod mindkettőt, és eldöntöd, neked melyik tetszik.:P

    Amúgy nekem pappal ma meglett a 115. De kínkeserves volt. Volt egy dungeon, ahol nem is a tank húzott be mindent, hanem egy dd warri, aki verte a mellét, hogy végig top dps volt, szóval mindenkinek ajánlja az icy veins tanulmányozását... Na szóval ez a warri behúzta a fél dungeon-t, és miután kétszer szóltam, hogy nem kéne, és a végén már hagytam megpusztulni, beszólt, hogy főleg a heal olvasson icy veins-t, mert ő már kétszer meghalt. Hmmm, oké.:)

    Egyébként kb 4-5 óra volt 110-ről 115-re csak dungeon-nel (115+75% xp). Az elején toltam pár Island expedition-t, de Legion gear-ben nem volt annyira fun. Aztán a dungeon finder meg úgy hívogatott, hogy BfA területén (a Zygor addon szerint) összesen 20 quest-et csináltam meg 115-ig. Gyakorlatilag nem hagyott quest-elni.:D
    Amúgy vicc, hogy Underrot utolsó boss taktikája senkinek nem megy.:) Volt, hogy 2 melee + a tank és én álltunk ugye a boss alatt/mögött, amikor a távol álló mágus kapta a sárga kört. Őt berántottam a boss alá, erre a tank és a 2 melee hatfelé szaladtak, és megálltak a kör szélénél, de azon kívül. Örültem. Nagyon. Szóval, ha Underrot norm utolsó boss előtt egy holy pap holnap beírja, hogy "please everyone (yes, rangeds too) stay near the boss, and everyone stand IN the yellow circle!", akkor az az én macro-m.

    Ti az ilyeneket hogy bírjátok idegileg?

Új hozzászólás Aktív témák