Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz Bencus88 #8679 üzenetére

    A chain egy nap alatt simán beverhető n00bként is - azért készülj fel, hogy lesz egy elit, aki csak maciban; egy másik, aki csak macskában; és egy harmadik, aki csak moonkinben ölhető meg (ezért a questért még én is moonkinre talentoltam egy rövid ideig :DDD). A probléma a zárással van, mert az heroic Sethekk Hallst igényel. (nekem már csak ez hiányzik, vagy két hónapja.)

    animatrix: nem a wow.hu-t javasoltam, hanem a wow.hu Fórumát :P Egyébként: PvP-re Bloodscalp, Ragnaros, Twisting Nether; PvE-re Arathor, Nordrassil; RPPvP-re The Venture Co. az ajánlott (persze sok helyen van még jelentősebb magyar csapat, pl. Vashj ally, Neptulon horda stb.) (aki a Xaviust hiányolná: az ottlevők szerint haldoklik a szar battlegroup miatt)

    szerk: #8675: minek kéne egy jól működő addonnak Ace2-es helyettest keresni? :F Vagy a Jim's Cooldown Pulse már nem működik? (egyébként nincs ilyen addon, az OmniCC-ben van ugyan CD pulse, de az sem Ace2-es)

    [ Szerkesztve ]

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Új hozzászólás Aktív témák