Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz novakalex #91155 üzenetére

    Először is, szerintem várj pár hetet. Várhatóan szeptember végén jön a patch, ami teljesen átírja a szintezést.
    Ha tudsz angolul, akkor wowhead.com-ot javaslom olvasgatásra, tele van útmutatókkal kasztonként, sztorielemenként, bár ha tényleg semmit sem tudsz a wow-ról, akkor kicsit tömény.
    Én még régebben úgy csináltam, hogy regisztráltam starter accountot és kipróbáltam első 20 szintig mindent kasztot, ami egy kicsit is érdekelt. Akkoriban csak 70 volt a max szint szóval kicsit nagyobb belelátást engedett egy kaszt működésébe, mint most, mikor 120-as szintkorlát van. Illetve nem tudom, hogy hogyan fog ez változni az új patch után.
    Ha igazak a pletykák, akkor 24 óra played után eléred majd a Shadowlands-hez szükséges szintet szóval a jó haladás az garantált. Szerintem inkább az lesz a nagyobb bajod, hogy nem fogsz a történet végére érni és már jönni fog a következő. Mondjuk nem tudom milyen típusú játékos vagy, de ez sokakat nem zavar, csak az "endkontent" érdekli.
    Ha van ismerősöd, aki wow-ozik akkor kérd meg, hogy küldjön neked Recruit a Friend (RAF) linket. Az alapján kezdj bele az előfizetésbe. Ez azért jó, mert ő kap különböző bónuszokat (köztük valamennyi ingyen hónapot), neked meg semmibe sem kerül.
    Amit nem érdemes kihagyni, az az authenticator. Ez egy 2 faktoros azonosítási applikáció. Sokat hozzátesz ahhoz, hogy ne lophassák el a fiókodat.
    Részletesebb kezdőknek szóló útmutatót nem áll szándékomban írni és nem is igazán ismerek, de ha konkrét kérdésed van, nyugodtan tedd fel.

Új hozzászólás Aktív témák