Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz dbzmonty #95241 üzenetére

    Palával nem játszok, de hunterrel sehol se volt problémám, még akkor sem, mikor szinteztem. A pet mindent tankol, nekem csak lőni kell. A legtöbb 5 fős quest is könnyen szólózható. Szóval nem értem, miért érzed ennyire gyengének a huntert. Bár ha jól emlékszem, én 110 körüli cuccokban jöttem át Shadowlands-be szóval a 89 az tényleg kicsit kevés, de már azokat a cuccokat is lecseréltem, mire 60-as lettem, csak quest droppokból. Hányas szintű az a hunter?

    #95244 ldave

    Nem éreztem úgy, de szerintem sose volt érdekes a loot. A régi szettek esetében, tudtad, hogy melyik boss mit fog dobni. Azonos kaszt azonos szettbónuszokkal játszott, mert csak az volt. Egy ideig lehetett kicsit kombinálni, hogy meghagytad az elősző szett 2 cuccos bónuszát, meg az új 4 cuccos bónuszát, de ezt is már elég hamar megszűntették.
    Az igazán érdekes loot pont a nagyon utált korrupció idején volt, mikor még nem lehetett korrupciót venni. Akkor számított, hogy korrupt-e a cucc, meg mennyire és milyen korrupció van rajta. Csak ez azt is jelentette, hogy ha neked nem volt szerencséd akkor iszonyatosan lemaradtál dps-ben. A népek meg nagyon utálták ezt a rendszert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák