Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    Komolyan mondom olyan szinten felhúztam magam idegileg megint tegnap raiden, hogy ha mégegyszer meghallom az oltogatást akkor többet nem raidelek. :(((
    A probléma - na nem nekem, hanem egy-két "nagyokosnak" (bocs Luci, de most így gondolom) - hogy healbotom van. 25 főnél nem fogok, tudnék de nem fogok a raidframe-re kattogtatva playereket targetelgetni, aztán zongorázni a billentyűzeten ha van hatékonyabb módszer.
    mert:

    -tudok mozogni heal mellett
    -reakcióidőm drasztikusan lecsökken, kiesik a targetelés ideje
    -előre tudom ki fog bekapni ütést, mert látom kire meg aggro
    -ha valakit már healelnek akkor meg tudom szakítani mert mutatja mennyi heal fog beérni (ofc nem MT-nél fogok interruptolni)
    -decurse
    -rangecheck
    Ezek miatt én eddig is, és ezutánis fogom használni, és mindig megkapom a "noskill" meg az "addon healel nem te" beszólásokat, hozzáteszem úgy, hogy !minden raiden! ilyen a healing done.
    Btw tegnap pont attól az illetőtől, aki alig healelt többet, mint egy shadowpap a Vampiric Embrace-vel.... :U

    Sry. de tök ideg vagyok.

    PS: az overhealing azért ilyen nagy mert meguntam, hogy a hotjaimat felülhealelik, így trashen meg olyan helyzetben ahol sokan sérültek akkor a regrowth-ot spammelem. Majd ha megtanulja a többi healer, hogy ha a raiden én vagyok a healer, akkor nem healelget bele a hotjaimba, akkor nem fogok regrowth-ot spammelni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák