Aktív témák

  • nofi

    őstag

    válasz taylorp #28598 üzenetére

    Szia!

    Látom TV-t keresel :) Én tavaly vettem meg az 42LG3000 -met és elég sokáig fórumoztam, járkáltam nézelődni mire megszültem a döntést. Akármit nézel ki neten, előtte menj el pl a MM-ba, ott millió TV ki van állítva és jó esetben a kiszemelted is ott lesz, ha nem legalább meglátod a különbséget adott árkategóriában a Samsung és az LG között. Én nem akarlak rábeszélni az LG-re, maradjunk annyiban, hogy nagyon elégedett vagyok.
    Ebben az árkategóriában inkább azt döntsd el, hogy a méret rovásárára beruházol egy FullHD-re, vagy maradsz a HD Readynél. Mindenképp nézz utána melyiket milyen távolról ajánlják nézni, mert pl egy 32es FullHDs TV-t olyan cirka 1.5 méterről ajánlott, hogy meg tudd különböztetni jó fényviszonyokkal és makulátlan éles látásoddal a Readytől. Szvsz ez elég illúzióromboló, de sokan csak hajtogátják, hogy a Full ennyivel-annyival jobb. Valójában akkor jó, ha 250től akarsz TV-t vásárolni, mert 40-50 colltól már tudod olyan távolságból nézni, hogy egyes jeleneteknél felkiálts, hogy bizony szőrösebb a mellkasa mint Readyn.
    A Logouton azt hiszem pont a főoldalon van most egy cikk erről a HD mizériáról, de a lényeg, hogy menj és nézd meg mi az amit "kilátsz" a képből

    Xbox GT: nozsolt

Aktív témák