Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    Új jövevény, régi álom.

    Sajnos 0110 kódos RRoD, videóchip reball kellene. Viszont ez 2007-es Zephyr lapos, a legrosszabb, egyik legkoraibb konstrukció. MS itt még nem oldotta meg a red ring problémát mivel még nem volt új alaplap kisebb chipekkel. Viszont már próbálkozott és fellelhetők benne a próbálkozások (jobb GPU hűtőborda, chipek körül "ragasztó" szerűség)
    Totál bontatlan gép volt [kép] (mint a fehér is amiről hamarosan beszélek)
    Belül a fém burkolat el volt színeződve a nagy hőtől amit leadott egykor ez a gép, poros volt, 100 éves paszta. Viszont egyre nehezebb már reballozót találni hogy javítsam a RRoD-t és valószínű akkor se lesz tartós a chipek méretéhez mért elégtelen hűtés miatt így alaplapcserével szeretném "megmenteni". (természetesen minden gyári belsőségét megőrzöm a dobozában)
    A donor gépet ismerősömtől kaptam csupaszon, jobb Falcon alaplapos szintén bontatlan
    porfészek. Burkolata kopottas volt, előlapja hiányos. Megtörtént a bontás és az alaplapcsere [kép] [kép] . A bekerülő alaplap teljes ecsetes pucolást kapott és új pasztát a bordák alá. [kép] Kapott egy pucolást a burkolat is, olvasó is igényelte nagyon a figyelmet mert ki se szeretett nyílni de gumicsere és fejtisztítás követően már szereltem is össze, pár órás próbálgatás után pedig bekerült a többi közé. :D

    Lehet vadászni hozzá kontrollert meg HDD-t. Na az lesz egy jó játék.
    (ha valakinek van akkor igen, érdekel :DDD )
    Előbb utóbb egy zöld/átlátszó Classic-kal és egy Halo Infinite-es Series-szel szeretném még bővíteni a polcot.

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák