Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    Tegnap lagymanyosi hídon belerohantunk 60 al egy megane sportba. :(

    Azt az utolso 1-1,5mp et mikor tudod hogy baleset lesz es mi lesz vagy hogy egyáltalán túléled e senkinek nem kívánom. Akkorát csattant mint állat eleje szarrá tört,hűtővize elfolyt scenikünknek.

    Faszkalap olasz csavo lefekezett satuba irányjelző nélkül kb a terelőtábla elott 10meterrel,60 al jöttünk kb ,fektavon kívül voltunk es bumm. Rendőrökre 1 órát kellett várni, olasznak adtak igazat "haaat rafutas volt". 250k-s kar minimum.

    Tegnap tanultam meg hiaba h nincs jogsim még meg nem rég kezdtem el, de nagyon figyelni kell az utakon es a táblákat/szabályokat nem azért találták ki mert nem volt más dolguk embereknek.

    Ezek utan megfogadtam,hogy nagyon befogom tartani szabályokat ,es biztonságosan nagyon oda figyelve fogok majd vezetni. Igy is megvan esélye h egy masik hulye miatt csatt lesz de ha csak 10%-al tobb eselyem van mar megérte.

    Visszatérve a kocsira. Lehet akármennyire fikázni francia autókat ilyen meg olyan stb ,de az h 1-2horzsolassal a térdemen kívül semmi baj nen lett anyámnál kicsit más a helyzet o megütötte magát kicsit ezt csak a kasztninak illetve annak köszönhetem hogy nem hiaba volt a kategória legbiztonságosabb autója a scenic I. Régi BMW t , régi hondat ,Suzukit es társait tuti nem fogok venni törésteszt miatt. Csak a biztonságra fogok rámenni. Es nem a presztízs meg imagere. Es mindenkinek ezt ajánlom. Attól hogy tud gyorsan menni a kocsi az nem jelenti azt h megis lehet állni s nem mindegy h mi véd meg.

    :(

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák