Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz thEndeR #18205 üzenetére

    Az jó akkor.. engem nem ír be így előre sajnos. :( Tanpályán voltunk egy csomót, elindulás-megállást csináltuk v 50x járdához közel vagy padka mit tudom én, akkor egyesbe finoman menni, felváltások hármasig és vissza, szlalom,emelkedő,kézifékes indulás,tolatás blabla. Tehát rengeteget voltunk a tanpályán meg rutinpályán.
    Nem rég jöttünk ki forgalomba aztán most csináljuk a hosszabb utakat.. Múltkor olyan hegyvidéki részre felvitt,hogy ilyen emelkedőt még nem nagyon láttam körülöttem fák,full sötét, nem lehetett látni az eget mert betakarták a fát, szűk utcák,stb. Azelőtt körforgalmak, meg lakott területen kívüli menet..
    Egyszer volt egy kis tré az a baj.. Nem tudom már hol kamaraerdő fele volt ez jöttünk vissza Diósdról Pöstre.
    Emelkedőn voltunk ,elsőbbségadás tábla előttem,lakott területen kívül voltunk autók jöttek ezerrel de ugye nekem ott kell lennem emelkedőn amíg nem tudok elindulni.. Na elakartam indulni nem jöttek már az autók csak mögöttem voltak vagy 6an láttam már a fejét az embernek visszapillantóba,hogy már nagyon szenved kiakar jönni. És akkora stressbe voltam hogy ami jól megy a kézifékes elindulás pont az nem működött most de se az elindulás se semmi. Mondtam oktatónak segítsen mert ez az első ilyen helyzetem nem tudok elindulni mögöttem meg már villognak. Nem segített. Próbálkoztam 2x lefulladtam ami kb 10ből ha 1x előfordul,hogy lefulladok. Autósok mögöttem tiszta ideg , oktató nem segít nekem kellett megoldani. Kézifék ki, kuplung fék be, 1es padlógáz és kuplung gyorsan felenged. Kerék kipörgött mint az állat, gumi füstölt,futómű dobált és közbe kanyarodjak,fordulat kb 6ezren. :D Nem akartam ezt de inkább ez minthogy visszaguruljak,szerintem emberek se láttak ilyen tanulót.:D. Oktató néz rám furcsán. Nem zavar,hogy ott hagytunk 2centi gumit? Mondom nem direkt volt de nem tudtam mást kitalálni. :DDD :DDD Tehát voltak ilyen kalandok. Visszapillantóba néztem a 3as golf aki a legjobban erőlködött meg villogott az akkor indult el mikor már én jóval előrébb voltam. Szerintem most jön majd az,hogy a kilóméterek nagy részét letoljuk az autópályán vagy itt ott, és utána a megfordulás plusz parkolások és utána vizsga.. Bízok benne,hogy 3 hét múlva már kész leszek és tudom a vizsgaidőpontot.

    Hát nálam is vannak beszólásai csak inkább nem írom le mert +18 as. :D Velem csak párszor ordibál. Mikor valami nagyon nagy baromságot csináltam például gyorsan kellett kormányoznom és majdnem letörtem indexet mert beleakadt a kezem akkor kezdte el: "Mi volt ez ? Mit csinál? Hát letöri a nagy lapát kezeivel az indexet nem zavar?" :D

    Meg mikor mondja forduljak balra de 600 lehetőség van és nem tudom na ekkor ordibál,hogy ITT FORDULJ BALRA!!!! :D :DDD

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák