Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    Ma el tudtam menni a munkahelyi meetingre és elég jó dolgokat hallottam (a sok panaszkodás, lecseszés mellett, persze) az étteremvezetőtől. Aminek örülök, hogy ebben a hónapban megint kaptam egy kis béremelést (10Ft, ami elsőre nem hangzik soknak, de az a +2000Ft is jól jön), valamint hogy a felsővezetés valamit ki akar találni, hogy elejét vegye az munkaerő lelépésének. Első körben lesz a nyár folyamán még egy béremelés, valamint mi eleve egy "próbaétterem" vagyunk, ahol két másikkal együtt egy ösztönzőpromóció vn a dolgozók részére (amiben már én is részt vehetek mostantól), amivel akár havi 10k nettót is kaphatok pluszba, ha olyan feltételeket teljesítek, mint a minimum 120 órányi havi munka, pontos megjelenés (időben, megborotválkozva, stb.), meetingen részt veszek, stb.

    De ami vitte a prímet, hogy gondolkozik a felsővezetés a diákok megtartásával kapcsolatban egy olyan lehetőségen, hogy főiskolások és egyetemisták esetén átvállalják a tandíjat :Y Ez még nem biztos, mint a többi, de elég kemény... és csak ugyanúgy be kell majd járnom dolgozni, mint eddig.

    Fenébe is, pedig itt akartam hagyni az egészet, de ezek után (béremelés most meg még a nyár folyamán, ez a tandíjas dolog, plusz a köcsög menedzser is lelépett) nem tud labdába rúgni sok más pozíció.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák