Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Beniii06 #37089 üzenetére

    A hivatalos az, hogy amíg a vírushelyzet indokolja addig folyamatosan felül vizsgálják és amint lehet fizikai oktatás lesz, de jelenleg a felvett tárgyaim 75+%-nál moodlen már ott van, hogy online elmélet és gyak/labor.

    Ez az arány úgy néz ki minden NiK-es tárgyam online lesz a töltelék tárgyaim (Makroökonómia, Vállalkozás gazdaságtan) amik KGK-sak (kereskedelmi karunk) azokról nem tudni semmit, szokásos nyominger stílusukban* képtelenek egyeztetni a többi karral.

    *Fogadóóra, ~30 hallgató a folyóson (nem nem azért mert ennyire jó arc a tanár)majd kedvenc előadónk meg sem jelenik, telefont nem veszi fel emailt nem olvassa el előadáson meg közli nem küldünk neki soha emailt így nem is tud velünk mit kezdeni. :D Kommunikáció at it best... )

    mod.: Amúgy most beszéltem ViK-es haverommal náluk sem hivatalosan megerősített még de sorra jelennek meg moodlen az online tájékoztatók, Neptunban szintén jönnek sorra. ELTE ugye tudjuk, másról nincs tudomásom. De ha visszakeresel az OE már nyár elején közepén előre jelezte legjobb esetben is: Gyakorlat irl, előadás online de jobban szorgalmaznák ha a tanárok videó-tananyagot gyártanának nyáron.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák