Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz homerhamm #54690 üzenetére

    Pont azért mondom, mert én is annyira utáltam, mint te, ha nem jobban :D

    Ez eddig egy álom ahhoz képest, teljesen jó, ahogy gondoltam már videóból, van súlya az autónak, jók érződik a segítségek kikapcsolása, állítása.
    A nyílt világban se azt éreztem kapásból, hogy 4 veteményesen meg 2 hegyen kell eljussak xy-ba és már vágtázok át a vadonon, mint FH-ban. Egyszerűen az úton "akarom" vezetni és élvezni a csámborgást a pontokig és nem egyből a megfelelő szöget meg lehajtót keresni, hogy ott átcsapassak.

    +1: felpattintottam a kormányt tesztből csak, hogy valamiért lehúzzam őket, mert mondom tuti elcseszték legalább azt :D nagyon ritka az arcade autós játék, ahol úgy tényleg jó érzés vezetni és nem kell belehalni se a gépészkedésbe nehézséget ráküldve, csak korrektül menni. Pár gombot kellett csak magamra szabni, hogy kényelmes legyen. Szerintem jobban lehet vezetni kormánnyal, mint a Forza Horizon-t, hiába arcade mindkettő.

    Összképre olyan az érzés eddig, mintha az UG-t belegyúrták volna a FH-ba a Crew content-es töltelékkel. Ez biztos a nitro miatt van (ami kikapcsolható, versenyeken is és akkor mehetsz autó erőből mindig), de egy percig se problémáztam, hogy "van", mert jó az egyensúly és van a csilivili környezetben egy Fast and Furious érzése. Szerintem nagyon el kell gondolkodniuk a Horizonnál, hogy ne egy új térkép legyen az újítás, mert ha választanom kellene kapásból azt mondanám, hogy Motorfest, hiába szebbek kicsit a Horizon modellek. Mondhatni egy öszvér lett a legjobb/legnépszerűbb arcade autós megoldásokból.

    .

Új hozzászólás Aktív témák