Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz zzola #104957 üzenetére

    Pedig egyszer már benne volt a listában.

    (#104960) Def26: Szerintem is-is. Ahogy az MS mondja egy ideje, ha egy fejlesztő csapat nem használja ki a konzol adta lehetőségeket, meg kell kérdezni őket, hogy: Miért? :D

    Más. Kijött az MN lista (bocs, Bogyesz), mivel elég retro-indie hatású, gondoltam ajánlok pár címet:

    Another World - 20th Anniversary Edition - nagyon régi, nagyon klasszikus, több kiadást megélt többféle platformon, ezt csak ajánlani tudom bárkinek ennyi pénzért
    Fortified 1950-et írunk és meg kell védeni a földet az idegen inváziótol. Főként logikai részei vannak a játéknak, de tartalmaz FPS elemeket is.
    Dogos - Régi stílusú shooter, de új elemekkel. Open world, dinamikus kameramozgás, stb.
    Massive Chalice - stratégiai jellegű misztikus-kalandos játék. A stílusa kissé a trónok harca nyitójelenetében látható épületekre emlékeztet :D
    The Fall - Hasonló játék, mint a Limbo. Játékmenetében talán időnként kissé unalmas lehet, de a látvány mindenképp megér ennyi pénzt
    Siefecraft Commander - Ahogy a neve is mutatja, egy warcraft (a klasszikus, nem a wow) klón stratégiai játékról van szó, de az xboxon kevés ilyen van, így ennyiért megérheti annak aki hiányolta eddig ezeket a klasszikus stratégiai játékokat.
    Solar Shifter EX - Egy az árához képest látványos és egész jó koncepció. Külön dícséretet érdemelnek a bolygóképek.
    Heart&Slash - a story talán annyira nem is, de a látvány megérhet annak ennyi pénzt, aki rajong a hasonló kicsit retro stílusú játékokért.
    Her Majesty's SPIFFING - The Empire Staggers Back. Angol Star Wars paródiajáték, ahol az uralkodó az angol királynő. Látványában sem vészes, de aki szereti az angol humort annak jól jöhet :D
    Oddworld: New 'n' Tasty - Abe-t nem hiszem, hogy be kell külön mutatni azoknak akik a 90-es években sokat játszottak. Klasszikus játék új kiadása.
    Outlast: Bundle of Terror - Az Outlast 2 darabja egy csomagban. Én nem szeretem a horror játékokat, de aki igen annak íme.
    Pneuma: Breath of Life - egy gyönyörű játék, Unreal Engine 4-re építve. Egyedül a játékmenet ami miatt nem lehet mindenkinek kötelező, de nagyon kedvelt játék.
    Table Top Racing: World Tour - autós játék szerelmeseinek jó vásár lehet. Aki nem ismerné, játékautókkal lehet versenyezni, különböző házbeli vagy házkörnyéki terepeken pl. konyhaasztalon.
    The Turing Test - egy szintén szép logikai játék. Hasonlóan a Breath of Life-hoz, ez is látványában szép, csak nem misztikus a környezet, hanem űrállomás. Játékmenete inkább logikai mint akció.

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák