Új hozzászólás Aktív témák

  • #80123904

    törölt tag

    válasz Stauffenberg #157100 üzenetére

    Mindenek előtt: aki xim-et és társait használja online, az szerintem is a csalók szintjén van

    Másodszor:
    Az írásodból az jön le, hogy téged részben az érdekel, hogy mekkora a K/D arányod és ha ez pozitív vagy 1-es, akkor már jó a dolog. (Persze a bf erről többről szól és nem csak a KD számít, de most itt a kontrolleres teljesítményről van szó.)

    Titanfall-oztam kontrollerrel még pár éve (előtte 100 órát egérrel játszottam vele PC-n). Teljesen jól ment a dolog. Bőven pluszos KD arányom volt, de baromira irritált az egész. Nem tudtam úgy játszani, ahogy én szeretek fps játékkal.
    Engem egy ilyen stílusú játékban egyáltalán nem az érdekel, hogy megölni az ellenfelet, mert ezek a fun-ról szólnak. CSGO-ban a kill volt a lényeg és a kör nyerés. Az egy kompetitív lövölde. (Bár ott is sokkal jobban szerettem fejelgetni az embereket, nem pedig túrni. 1000 óra és GE szint után hagytam ott.)

    Számomra az ilyen fps lövöldékben (titanfall, bf, cod...) az a szórakoztató, ahogy például sniperrel rárántom a célkeresztet a futó ellenfélre, aki a képernyő másik oldalán van és bumm headshot (bf V pc béta legutóbb).
    Vagy katapultálok a a titánból és amíg a levegőben vagyok, akkor már úgy tudom célozni az ellenfelet, hogy pár golyóval meghal.

    Ez szórakoztat engem. Nem pedig az, hogy a testemmel mozogva odairányítom a célkeresztet a másikra és nyomom a gombot. Ezt pedig több ezer óra után se lehet megcsinálni kontrollerrel számomra. Aki szerint pedig igen, azt gondolom nem zavarja az egér, hisz egyenlő esélyekkel játszik.

    Sajnos amíg nincs natív support konzolon az egérre, addig nem multizok. Marad a PC és a csalók.
    Szóval egyetértek veled és hulljanak a xim-esek, de a sikerélmény mindenkinek más. Hiába van meg a +os KD controllerel, ha maga a játékélmény lófütty az egérhez képest. (Kanapéból és ágyból is simán lehet egerezni btw. Nem kell monitor előtt görbülni. Egy megfelelő kis ölbe vehető asztal kérdése, ami maximálisan kényelmes.)

    Azzal sajnos pedig nem tudok egyet érteni, hogy aki egerezni akar (akarás szintjén és nem ximhez nyúlós szinten), az maradjon PC-n. Remek lenne a PC is (mert a multis fps játékokhoz nem kell erős PC sem), csak hát a csalók ellen nem sokat tesznek a kiadók. A konzol lehetne a megoldás, ha okosan implementálnák a fejlesztők a dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák