Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    válasz #46824192 #239612 üzenetére

    Ez így van sajnos. Azokat vagy ki kell húzni vagy kapcsolható elosztóval lekapcsolni az Xbox-ot.
    (egyedül egyet nem értek: "ha van frissítés valamihez akkor felteszi" energiatakarékos módban nem, nekem soha nem csinált semmit csak pörgette a külső HDD-t)

    De egyébként hatalmas hülyeségnek tartom én is, hogy minden egyes modern konzol (nintendo, ps, xbox) minden esetben a kikapcsoló gombbal, vagy a rendszerben a könnyen elérhető "Leállítás" gombbal alvó állapotba megy...
    Írják már ki a power gomb megnyomásakor, hogy Újraindítás / Alvó állapot / Teljes leállítás tökömnek se hiányzik, hogy állandóan menjen a konzol, abban a kivételes esetekben mikor kell (pl firssítések vagy másnap tudom kelleni fog egy játék és azt addig frissítse le) akkor majd alvóba teszem.
    Xboxnál mindig be kell menni a beállítások-általános-energiagazd-teljes leállítás-igen
    Switch-nél dokkolva esélytelen teljesen lekapcsolni a konzolt csak kivéve a power gomb hosszú megnyomásával, de ha pl dokkra utána visszarakom tölteni máris bekapcsol és újra alvó állapotba kerül...
    PS talán a legjobb ezek közül mert a power gombra nyomva a menüben a power optionsnál már van egy Turn off gomb de ez is "rejtve van" vagy a kikapcs gombot nyomva tartani 7 mp-ig.

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák