Új hozzászólás Aktív témák

  • redXIII

    senior tag

    Na akkor egy pár mondat az új joyról.

    Az összeszerelés minőségére nem lehet panasz. (Pedig made in china) Az rb és lb gombok tényleg jobbak mint a day one kontrolleremen, de úgy összeségében is érezni hogy ez egy prémium termék. ( Az árát most ne firtassuk :D) A ravaszon is lehet állitani hogy fullon menjen pl autós gamekhez, vagy átkapcsolod és akkor rövidebb úton jár, fps-hez pl.
    Beta dash alatt volt rá egyből FW frissítés, vezeték nem kell hozzá, mint a sima joyon. Adhatsz a joyodnak nevet, ha valakinek hiányzott ez mint feature :D A bátrabbak elnevezhetik az anyósuk után a műszert.
    A gombkiosztás és az alsó karok.
    Itt jön az első negativum számomra. Kombót nem tudsz rájuk rakni, én egy rb+lb-t kerestem a destinyhez. De csak egy gombot tudsz egy karhoz hozzárendelni. Értem én hogy ne lehessen beállitani valami bonyolult kombót mondjuk a mortalban egy gombnyomásra, de azért egy egyszerübbet lehetne.
    2 profilt tud maga a joy tárolni, vannak már most is elöre beállitott profilok a forzához, halo 5. gears of war, és a sunset overdrivehoz. De olyan profilokat csinálsz amilyenek akarsz, elmented, és utánna variálod azt a kettőt amit a joy eltárol.Ami pozitívum, hogy bármikor ki illetve vissza lehet kapcsolni az alsó karok működését, csak kétszer gyorsan megnyomod a párositó gombot (vagy mi a tököm a neve :D) a joy elején. Különböző módon rezeg ha ki vagy bekapcsolod az alsó karokat.

    Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.

Új hozzászólás Aktív témák