Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz hackeeeee #62922 üzenetére

    Saját tapasztalat szerint a második verzió játszik, de vannak kivételek:

    Saját példa okán az Ac sorozatot a gépem korábbi tulajdonosa a gépen hagyta a profiljával együtt, ez a két játék licenszelve is van a konzolhoz így minden gond nélkül használhatom a saját profilommal.
    Ugyanígy van a Pinball Fx2 is nálam - a Core Pakk az angol profilon volt ingyenes így azt megvettem a Uk accounttal s mivel az is a konzolok van s licenszelt így a magyar profilom látja azt is.

    De ugyanezen pakkot és a magyar profillal vásárolt asztalokat sógorom az ő gépén CSAK AKKOR tudja játszani ha a profilom az ő gépén rajta van s először azzal jelentkezik be a konzolon s majd csak utána lép be a sajátjával. Ez esetben ha én egy másik konzolon bejelentkezem akkor onnantól Ő NEM FOG TUDNI játszani vele.

    Ide kapcsolódik: Elértem ezt a bizonyos háromszori Home keretet, ez most az évváltással nullázódott vagy az utolsó homeolástól számított egy év elteltével nullázódik?

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák