Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    válasz istvankeresz #66020 üzenetére

    Minden hónapban 4 új gwg játékot kapunk. 2 x360 és 2 xbo játékot.
    Ezek a játékok meghatározott ideig ingyenesen megvásárolhatók.
    Ez általában adott hónap elsejétől 15ig, majd a másik páros adott hónap 16-tól a végéig.
    Van amikor egy játék átcsúszik másik hónapba is, van amikor egész hónapban ingyenes egy játék.

    A lényeg, hogy fixen meg van határozva dátumokkal, hogy akinek aktív live gold előfizetése van, az mikortól és meddig tudja megvásárolni ingyen a játékot.

    Miután megvásároltad ingyen, utána már megvásároltnak tekinthető. Hiába telik le már az ingyenes időszak és kerül a storeban újra X forintba/dollárba/euróba/bitcoinba...te már megvásároltad, tehát annyiszor telepíted amennyiszer akarod.
    A kikötés ehhez annyi, hogy aktív live gold előfizetéssel kell rendelkezned, különben hiába vannak megvásárolva, nem tudod őket használni.

    Remélem így már érthető.

    Biztos ami biztos: Például a tavaly januári gwg játékokat nem fogod tudni megvenni most februárban ingyen, csak és kizárólag pénzért. Abban pedig kár reménykedni, hogy egy játékot kétszer is betesznek a gwg keretei közé. Tehát ha valamiről lecsúsztál, akkor arról lecsúsztál és ez van.

    illetve biztos ami biztos2: Most megveszel ingyen egy gwg játékot, majd áprilistól nincs live gold előfizetésed, akkor azzal a játékkal nem fogsz tudni játszani. Csak akkor ha ismét előfizetsz live goldra, vagy pedig megveszed a játékot pénzért is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák