Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz adalbert1 #84636 üzenetére

    Jelentkezem!
    Infinite-et már végignyomtam, és közben párhuzamosan megy a Bioshock 1 és 2 is.

    Én imádom a szériát, szóval tuti, hogy elfogult vagyok, de nekem megérte megvenni; az első részben 44%-nál járok, 24 órát raktam bele (legnehezebb fokozaton természetesen, Vita-Chamberek nélkül, mer' kell az acsi! :) ), a második résznél 27% 18 óra alatt, az Infinite-et meg befejeztem 40 óra alatt, de még hátra vannak a DLC-k meg a hiányzó acsik összeszedegetése, alsó hangon szerintem 200 óra körül fogok belerakni. Szóval én baromi jól elvagyok vele, és akár X360-as grafikával is tolnám boldogan, de szerencsére azért dolgoztak is a remastereden. Ez leginkább az első résznél látható, a második már picit elnagyoltabb (ezzel együtt azon is sokat dob az átdolgozás), az Infinite meg X360-on is nagyon szép volt, itt még húztak a textúrákon. A grafikai tuningnál a 60fps-t pedig még jobban élvezem.

    Összességében én úgy vélem, hogy az egész széria nagyon szépen öregedett, az 1. és 2. rész kisebb játékmechanikai csiszolásokkal még ma is megállná a helyét; a három részt párhuzamosan pörgetve viszont látszik, hogy az Infinite mennyivel "butább" lett pályatervezés meg játékmechanika terén.

    Én egy old-school arc vagyok, aki jellemzően a '80-as években meg a '90-es évek első felében szocializálódott játékokon, szóval nekem mindennél többet ér egy jó sztorival rendelkező, kihívást nyújtó single játék, ebben a csomagban pedig egyből három is van belőle. Ugyan korábban mindhármat rongyosra játszottam már, de ugyanolyan örömmel ülök le eléjük most is. Szóval az én verdiktem az, hogy ha rajongó vagy, akkor érdemes beleugrani, ha viszont "csak" játszanál vele, akkor várj egy akcióra vagy jó árú használt példányra.

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák