Új hozzászólás Aktív témák

  • sNk77

    aktív tag

    Nyomtam pár órát az AC Odysseyyel és így nem is olyan rossz, hogy a GP-ban benne van, de, hogy pénzt nem igazán adnék érte az biztos. Viszont tetszik benne, hogy olyan könnyed kis játék az Elden Ring után, és azt szeretném kérdezni akinek megvan a Valhalla, hogy az szebb SX-en esetleg? Mert az Odyssey nem tudom miért, de nekem nagyon nem szép. És most valami kieggel 11-2 ezer forint lenne a Valhalla, de ha az is hasonlóan csúnya akkor kihagyom. Azért is fura a grafikája mert most leszedtem a Wz2.0-t, hogy játszak másokkal és meglepően szép és jól fut, minimum 60fps, de van egy beállítás, hogy 120hz-s mód, a TV tudja, de nem tudom, hogy mennyin fut. Minden esetre hihetetlenül szép és jól fut ahhoz képest mennyibe került a konzol. Az Odyssey meg ehhez képest hihetetlenül ronda, nem értem.

    Néztem még a The Witcher 3-at, hogy most kapott grafikai frissítést és mindig is érdekelt, csak nem tudom melyik kiadást kell hozzá megvenni. A The Witcher 3: Wild Hunt-to? Most 7190ft. Szerintetek melyiket vegyem meg ha szeretem a varázslatokat, felfedezést, fejlődést, küldizést, stb., sokat WoWoztam anno. Valhalla vagy Witcher 3? Meg ne legyen olyan ronda mint az Odyssey. :N

    Még lenne egy olyan kérdésem, hogy most próbáltam összekapcsolni a Battle.net-es accomat az Xboxossal, hogy hátha így nem vész kárba az MW2+battle passom(mert elrontottam a pc-m miután ezeket megvettem) és sikerült, viszont a multi részével nem enged játszani, a Battle Pass-t viszont érzékeli, hogy megvettem PC-n és lehet csinálgatni. Valamit rosszul csináltam vagy külön kell megvennem XS-re ha szeretnék multizni is? Ha igen és megvenném még1x akkor vajon külön accot kell csinálni neki és leves a BP?! :DDD Megőrülök.

    Szerk.: De bármi ötlet jöhet ami hasonló ezekhez, AC,Witcher.

    [ Szerkesztve ]

    nádpálca

Új hozzászólás Aktív témák