Új hozzászólás Aktív témák

  • Bep

    őstag

    válasz parandroid #102272 üzenetére

    A mennyiség még hadján.
    De ott van pl. az FH5-t.
    Ami a genváltásnál lett volna a legnagyobb durranás.
    Tisztán látszik rajta, hogy egy meguszós, valamit ki kell dobni a legkevesebb energia befektetéssel játék lett.
    DLC előtt ezrezve lett, most azon vagyok, hogy a DLC-vel is fullos pont legyen, még pár achi hiányzik. Viszont csak a Forza iránt érzett szeretetem miatt játszom vele (130ó van benne csak).
    A fő map egy nem végig gondolt sandbox játék. A sztorik nem kidolgozottak. Katyvasz az egész. Az előző részekben szépen 0-ról építkezett a játék a "több" felé. A Horizon sztori feladatban is elmondják út közben, hogy a 4. részben egy nagy újdonság volt az évszakok. Végig is kell vezetni mindegyiken. Erre az 5. részbe választanak egy olyan mapot, ahol tök mindegy milyen évszak van.
    Nem volt gond az UI-val sem, de semmit nem változott a 4-hez képest sem ez sem más. Nem fejlődött, újult meg a játék egyik téren sem. A FIFA-t, F1-t, meg az idényenkénti játékokat szidják, hogy egymás DLC-i, hát az FH5 akkor nem tudom micsoda. Grafika szép, de az előzőek is szépek voltak. Felbontás/fps opciók OneX-n is ezek voltak (igaz kisebb részletességgen)
    Megjelenéskor hetekig nem volt jó az online rész. Majd hónapokig az AI forgalom, és bizonyos küldetésekhez ugye szükség van rá. Kiadtak hozzá, egy felturpírozott DLC-t ami a kettővel ezelőtti részhez is volt. Most kezdtem el játszani a DLC-vel és átlépésnél már rare achivement. Tudom, hogy sok a 0 perces GP-s játékos, de azért ez elárul sok mindent. Ráadásul a térkép online játékosokkal is üres. Végigtolni, úgy hogy a két 85km-es Open feladat van vissza, kb. 6 óra sem volt 90% nehézségen (de maga a sztori kb. max 2 óra alatt megvan).
    Eddig nem ezeket szoktuk meg egy Forza címtől, hanem jön mint az úthenger és letol mindent és mindenkit. De ez most inkább csak "Józsi az úthenger" lett...
    És akkor még a Halo megjelenésnél is műveltek.
    Még arra a kevés ip-re is tojtak nagy ívben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák