Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    válasz GalaHU #102652 üzenetére

    Sajnos igazad van, ezek mind hiányoznak belőle első ránézésre. Ez egy "Motorsport" csomagolásba tett "Horizon" eddig. Látszik néhány képkockán, jeleneten hogy ez egy FH újra gondolva. Teljesen egyet értek, hogy ezek az elemek kellenének bele, plussz végre működő animált boxkiállás, és még sorolhatnánk. Egyrészről kicsit szomorú, másrészről örülök mert nem kell 100 ezrekért kormány vennem, elég a kontroller ismét.

    A grafika, és a hang brutál lesz, tudom sokra nem megyünk. Esaki azt ígérte, komolyan foglalkoznak a fizikiával, és az erőhatások modellezésével. Amúgy nagy forma , csípem. Én minimum egy GranTurismo szintet várnék (vártam volna), ez az egyetlen amit irigylek a kékektől, semmi több. Van aki azt mondja sehol nincs a GT az FM-hez. Szerintem aki ezt gondolja saját magának is hazudik. Szvsz legalább egy felpimpelt horizon még kisülhet belőle, kicsit bővített tuningolással is akár, motorsportos elemekkel, kicsit ellépve az árkádos megszokott fizikától. Sok minden lehet még benne amit nem mutattak meg , azt ne feledjük, ők már lehet valamit tudnak. :U Meglátjuk.

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák