Új hozzászólás Aktív témák

  • csuvicsuva

    őstag

    válasz .LnB #104633 üzenetére

    Baseball az nekem már örök rejtély marad. Amerikai foci alapjait anno egy meccs alatt összeraktam (köszönhetően Faragó Ricsiéknek), de ezt valahogy soha nem sikerült összeraknom. Odáig még rendben, hogy dob/üt/fut, de azon túl már semmi. Gondolkoztam, hogy egyszer megnézek egy meccset, de annyira meg nem érdekel a sport maga.

    Amikor először került be a játék GP-be, akkor kipróbáltam. A tutorial meccset már vagy egy órája játszottam, de mivel elmúlt éjfél és azt sem tudtam, hogy hol tartok, meg mi miért történik, örökre elengedtem. Annyit azért sikerült leszűrnöm belőle, hogy bitang módon össze van rakva a játék minden szempontból.

    NBA2K20-ban szinte én is csak a karriert játszottam, a következő kettőben pedig felváltva, de már bőven a MyTeam felé billent a mérleg nyelve.

    Az online meccseket ne is említsd, ilyen toxikus közösség még a Rocket League-ben sincs. Volt olyan, hogy REC meccs közben egy forma egymás után írt ránk Wesderrel, én lettem a hónap játékosa, ő pedig azt a tanácsot kapta, hogy ne játsszon ezzel a játékkal. Többször is kaptam "go away", "quit", "don't do this/that" jellegű üzeneteket. Eleinte még visszaírtam, hogy láttál-e már kosármeccset, ismered-e a csapatjáték fogalmát, de aztán inkább elengedtem az egészet és játszottam a gép ellen. Mindenki jobban járt.

    "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

Új hozzászólás Aktív témák