Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz negyven2 #104932 üzenetére

    Nekem sem sikerült beváltani, pedig elvileg végigcsináltam.

    - Be kell scannelni a digitális kódot, az odadob az oreo oldalra.
    - Itt kértnevet, email címet.
    - Azt mondta, írjam be a termék vonalkódja alatti számsort (ez minden dobozon ugyanaz, ugye ez a pénztárgépnek van elvileg.
    - Erre közölte, hogy ez most nem nyert, de törjem fel a kódot.
    - Egyesével kell a kekszeken lévő szimbólumokat beszkennelni a kamerával (ugye lehet a kekszen a, b, x, y, xbxo logó, vagy felfelé nyíl.
    - 4 karikát kell betölteni vele, mindegyikbe egy kekszet szkennelsz, ha megvan a négy, akkor mondja, hogy melyik ok, vagy melyik van esetleg rossz helyen. Bonyolultnak hangzik, de 2-3 próbából kétszr is kiraktam.
    - Ha megvan, és minden szimbólum jó helyen, akkor választhatsz, hogy mire váltod be (sotvitorla, halo páncél, vagy a forzás autó).
    - Ezután kiírja, hogy elküldi a 25 karakteres kódot a megadott email címre.

    Na, ezt az emailt én azóta sem kaptam meg. Eltettem a vonalkódot, meg 6 különböző szimbólumos kekszet, hogy majd próbálkozom kicsit később. Természetesen a család be van fenyítve, hogy aki ahhoz a 6 kekszhez hozzányúl, azt megkergetem egy driftelő bal karos xbox kontrollerrel.

    Ha valakinek sikerült amúgy a beváltás, az írhatna. Redditen keringenek kódok, meg ebayen is árulják őket, elvileg amúgy ha van 6 keksze az embernek, bármennyit lehet generálni. :U Már ha működik a rendszer.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák