Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz Wesder #105955 üzenetére

    A különbségeket értem, és egyet is értek velük. Annyit hozzá tennék, hogy SoT live service mivolta jóval a megjelenés után alakult ki (több mint két év volt az első season, ami után igazán live serviceként lehet rá tekinteni, addig csak foltozták). Szóval köszönöm a kiegészítést.

    A hasonlóság szvsz ott van, hogy mindkét játéknak bizalmat szavaztak és öntötték bele a pénzt. Simán el tudom képzelni - és ez csak spekuláció - hogy a SoT későbbi sikere adott zöld utat a Groundednek egyáltalán.

    @Farkassacred: "A tlou2-ben pl csúcsra vitték a harcrendszert, ilyet játékban előtte még láttunk." Pont ezt mondom én is, ilyeneket már bőven láttunk előtte is, semmi extra. - Avagy amikor a typo véletlenül okosabb mint az állítás maga.

    @consono: Nem abszolút igazság, hanem vélemény. Azért állítod be úgy, mintha szerintem az abszolút igazság lenne, mert másképp nem tudsz vele vitatkozni. Megesik, lépjünk tovább. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák