Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz sch_a #106390 üzenetére

    Ez is egy velemeny.:) Azt kene megerteni, hogy az MS nem jotekonysagi intezmeny, es egy olyan szolgaltatast, mint a live, keptelenseg csak konzol ill jatekeladasokbol fent tartani. Ezert indultak el az elofizeteses modell iranyaba. Az XOne indulasanal 300k szerverrol beszeltek vilagszerte ami az azure datacenterekben csak erre vann fenntartva (virtualis, mielott icemad jon a datacenter szakertelmevel) , ez azota csak nott.

    Az hogy egy adott kiado pc-re ezt megoldja ingyen, persze hogy megoldja, mert fenntartja mikrotranzakciobol, dlc-bol, multiplat eseten konzol eladasokbol ill engedi a custom szervereket amit a user tart fenn. Majd amikor mar csak 1000 jatekos maradt, lehuzza a rolot, vagy attereli a kovetkezo termekre a vasarlot.

    De egy konzolgyarto nem igy mukodik, mivel neki garantalnia kell az elerhetoseget es a kozos platformot minden jatekkiado szamara. Az identity servicerol nem is beszelve, ami megintcsak folyamatos fejlesztest igenyel.

    Ha szerinted ez semmi, akkor ok :)

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák