Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    Szoval azt mar leirtam, hogy a diablo 4 szamomra abszolut befuto. De!

    Bovebb lere eresztve, pici negativum:
    - ha 27-es szinten(illetve picivel elotte, mert innen-onnan johet plusz skill pont) elerheto minden skill, az min. velemenyes. :((
    - meg mindig nagyon(nagyon!) keves a skill, remelem a teljesben tobb lesz es/vagy a legendary cuccokbol/miatt lesz meg egy keves ez+az. Ha a komplett jatekra sikerult osszesen 5 darab kasztot kiizzadni, akkor tessek elarasztani minket skillekkel. Egy poe-t, vagy grim dawn-t mar meg sem merek emliteni.
    - ertem en, hogy amazon/assassin/demon hunter/rogue/monk de igy a negyedik reszre kezd olyan erzesem lenni, mintha nem tudnak/akarnak eldonteni, hogy mi legyen a dexes karakterekkel. Kerunk egy amazon/demon hunter vonalat, meg egy monk/rogue archetipust, aztan tessek szepen kidolgozni oket.
    - sorcerer(wizard) hol az explosive blast?! Melee wizard-ot akarok es ugyan latok ra nemi eselyt most is, de nagyon remelem, hogy lesznek ilyen iranyt tamogato targyak.
    - ha nem kerul be a witch doki, felgyujtom a blizzard hq-t es besozom a helyet! Irgum-burzum.
    - ha a crusader nem kerul be, akkor csak az ablakokat dobalom be kakis pelenkaval.
    - hol a noi necro melle...?
    - sorcerer kb. instant win jelenleg, balanszra erdemes lenne ragyurni. Nem mintha barmikor is ment volna a blizznek, de remelem most eloszor nem baltaval allnak neki a finomhangolasnak.(mint a 3-ban 50%-rol 1500%-ra, meg 10000%-rol 500%-ra valtoztatott skill sebzesek ugye...)

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák