Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    Annyi eszmefuttatást (vagy inkább kezdő oltást/alázást) olvastam itt a wo long-gal kapcsolatban, hogy soulslike szűzként kipróbáltam.
    Nekem már az ori is stresszes volt, pedig az is úgy van kitalálva, hogy 1-1 nehezebb részen 10x meg kell halni, hogy kitapasztald merre kell ugrálni. Amikor lelki szemeimmel látom a kontrollert a pókhálós tv közepén, akkor érdemes pihentetni egy kicsit.
    De amikor 15 óra és közel 400 halálról olvas az ember a játék legelején, akkor azért gondolkodóba esek, hogy a meló utáni kikapcsolódásba és szórakozásba belefér ilyen vagy sem. Egy közepesen stresszes meló már sokat ki tud venni az emberből. Ha kormányzati szinten sz0p@tnak orrba szájba, több havi munkát varrnak a nyakadba, amit lehetetlen határidőre megcsinálni, közben izzik a telefon éjjel nappal, mert kilátástalan helyzetű ügyfelek próbálnak infókat szerezni, akikkel közel hasonló szinten szúrt ki egy Európa szinten elismert szervezett bűnözői csoport (akik írják errefelé a játékszabályokat), na akkor az ilyet nem kell erőltetni. Elfogadom, hogy vannak kevésbé stresszes munkák, azt is elfogadom, hogy valaki már-már fanatikus megszállottja az autófellációnak (sőt mazópistákról is hallottam), de ezt szórakozásként és kikapcsolódásként eladni eléggé perverz.
    Szóval lehet zúdítani a noob alázást, ahogy tettétek a többiekkel, ezt a "sikerélményt" nem áll szándékomban elvenni a társaságtól.
    Tippek: Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Minden játék büntet, ha nem tartod be a szabályokat, stb.
    Amúgy törlés előtt szerintem 10x sem haltam :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák