Új hozzászólás Aktív témák

  • Mephike

    senior tag

    válasz Wesder #116690 üzenetére

    Nézegetem ezeket a pontszámokat és azon gondolkodom, hogy én biztos nem azt a Starfieldet töltöttem le, amit ezek pontoztak. Értem, hogy szerethető és sokak számára ez egy remek játék, de a 10/10 és a többi pontszám hogy jött ki.
    Igaz még csak kb. 6-7 órám van a játékban, de nem tudom végig akarom-e vinni a főküldetést, mert időnként lehoz a játék az életről. Akarom szeretni, de azért:
    - a 30fps konkrétan fáj
    - az ellenfelek olyan buták, hogy az félelmetes
    - a gunfight primitív, imádom amikor a csapattársam közvetlenül elém áll vagy az ellenfél nem veszi észre, hogy az arcában állok, de kiabál, hogy küzdjek meg vele
    - az űrharc rémisztően egyszerű, bízom benne később jobb lesz
    - olyan bugok vannak benne, hogy néha szólok a feleségemnek, hogy jöjjön nézze meg, mert ilyet nem látni minden nap

    Értem én, hogy beletettek egy raklapnyi sidequestet, lehet bázist építeni, meg bányászni, remélem lesz minipet simogató is és persze több millió kisbolygó van. Nekem olyan érzésem van, hogy mindent is bele akartak tenni a fejlesztők, látom/érzem, hogy foglalkoztak a játékkal, de mintha elaprózták volna az energiájukat.
    Még egyszer leírom a végére, nem akarok flamet, és megértem ha valakinek bejön ez a játék, de muszáj volt leírnom a saját véleményemet, mert kezdem úgy érezni magam, mintha egy párhuzamos világban élnék :DDD

Új hozzászólás Aktív témák