Új hozzászólás Aktív témák

  • Pistu_

    tag

    válasz dunc #117174 üzenetére

    Bárcsak én is így tudnék bízni a Forzában mint te. Az EA Sports WRC-t előrendeltem, a Forzán el sem gondolkodtam. Minél többet tudok róla annál kevésbé tetszik.

    - A versenyek hossza nem változtatható, tehát egy verseny 3 kör gyakorlás(ha akarod) aztán 4 kör élesben. Gondolom lesznek majd hosszabb versenyek is, de ha azt akarok futni akkor előtte grindeljek ki 30 másik olyan kupát amihez semmi kedvem.

    - Az AI-t már előre mentegetik a készítők, szerintük nem kell várni, hogy a játékos nyerje a versenyt, élvezze csak a folyamatos versenyzői fejlődést.

    - A kormány-támogatása sokat javult, végre olyan feedback érkezik a kormányon keresztül amit az ember egy szimtől elvár. Ugyanakkor lehet megint 20 beállítással szöszmötölni hogy kiteljesedjen az élmény.

    - Fizika fejlődött, volt is neki hova. Amikor a fizikai bemutatón Chris Esaki bemutatta hogy hogyan működött az FM7 felfüggesztés/kerék-szimulációja akkor kerekedett a szemem mert már vagy 20 évvel ezelőtti címekben különbül volt megoldva.

    - Úgy tervezik hogy belátható időn belül nem készítenek új Motorsportot, ezt fogják live-service keretben támogatni. Azt ígérték, hogy a további fejlesztéseknél a rajongók kéréseit figyelembe fogják venni. Melyik rajongó táborét? A hivatalos fórumukon az E3 óta 290 kérdést tettünk fel a készítőknek, külön az arra létrehozott topicban, egyetlen válasz sem érkezett.

    - Komplett játékmódok amik eddig a Forza szerves részét képezték hiányoznak. "Alap" versenypályák hiányoznak, de majd egyszer érkeznek DLC-ben, mert road-map sincs a jövőbeli tartalmakról.

    És akkor a 18 éves, hibás autómodellekről, egy minimál autó-radar hiányáról, illetve a CarPG miatti korlátozott fejlődési rendszerről még nem is beszéltem. Úgy sejtem, hogy valamikor az elmúlt 6 év alatt újrakezdték a fejlesztést, az első teaserek még teljesen más képet festettek a játékról. Azok szerint a versenygépek kerültek volna fókuszba, de most megint az utcai autók vannak túlsúlyban.

Új hozzászólás Aktív témák