Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz csuvicsuva #123952 üzenetére

    Múlt héten voltam alzába, ott kint van a PS5 és ki lehet próbálni rajta többek között a GT7 -et, és hát a PS kontroller az nagyon nem adta jól vissza a FB-t, de videók alapján kormánnyal nagyon jó, FM8 kontrollerrel nagyon jó az FB, kormánnyal nevetségesen gagyi(próbáltam T300RS GT). Alzás GT7-hez még annyi, hogy süketen(semmi hangja nem volt a TV-nek) elég nehéz menni, nem hallod a motor hangját meg a kerekek csikorgását stb. Sokat kellene ott ülni, hogy megszokjam hogy csak arra hagyatkozzak amit látok, se hang, se force feedback mellett nagyon fura élmény volt :D
    Látványra ég és föld, itthon PC 4K kimaxolt FM hát ingame versenynél közelébe se ér a GT7 -nek(a FM7 kimaxolva a gépemen szebb mint az FM8). HA élénk, valósághű színeket akarsz (persze ez függhet a megjelenítőtől, de az új FM az tipikusan pasztel filteres és sose lesz igazán szép) akkor a GT7 vagy korábbi FM vagy Horizon.
    Rég toltam multit az új FM-ben, de ha jól emlékszem 60 vagy 72fps -re van lockolva ami elég tré így 2023-4ben :( Így sokat nem ér a 120-144Hz-es gigamegaultra OLED TV mert nincs mód amiben több FPS -sel lehetne multizni.

    [ Szerkesztve ]

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák