Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz #98320896 #23020 üzenetére

    Nagyon túlgondolkodod ezt a dolgot szerintem. Olyan, hogy optimális megoldás nem létezik, de ha nekem már 80%-ban megfelel egy konzol, akkor nem rágom tovább a dolgot, pedig én is elég alaposan meg szoktam gondolni, hogy mit vegyek.
    Több tucat játék a backlogom az XO-n már most is és még jön hozzá a mostani leárazáskor a far cry new dawn meg pár másik csemege.
    XOX-t végül azért nem veszek, mert én ragaszkodom az új kontrollerhez és ha még azt is hozzá kell csapnom, akkor már ott vagyok, ahol az SS, egyébként megérheti az is, nem rossz választás az sem.
    Az SX valóban jobb, erősebb, lemezes, de jóval drágább is és nálam ennyi a keret vége konzolra.
    Egyébként megnéztem ismerősnél a FH4-t, amivel nagyon sokat játszom és gyönyörűségesen néz ki full hd tv-n, SS-el. Na ott én már eldöntöttem, hogy nem sz.rakodok tovább, jöhet az SS. Nekem kb 80%-ban megfelel, minek ezt tovább gondolni?
    Egyedül a flight simulator, ami elgondolkodtat. Amiatt lehet, hogy lesz egy upgrade nálam majd, ha jönnek a ráncfelvarrott gépek.
    PS5-ből viszont majd csak lemezest fogok venni, használtan. Ami engem érdekel ex, főleg a HZD, azt kijátszom és a lemezt eladom, de lehet, ha belemenne valamelyik ismerősöm, akkor csak kibérelem a gépét egy időre vagy cserélünk egy időre. Persze ez csak közeli ismerősnél működik.
    Ennyi tanácsot tudok neked adni, ne gondolkodd ezt túl, felesleges. Ha egy konzol 80%-ban megfelel, ennyi kompromisszum belefér.
    Lakásnál is az van, hogy ha 10 igényedből 8-t teljesíteni tud a lakás, akkor nyugodtan megveheted. Ez meg csak egy konzol, minek ezen ennél többet pörögni? Már így is lehet, hogy én is túlgondolkodtam kicsit, de sok szempontom volt, a lényeg, hogy jön az SS a dec fizetéskor, várom már nagyon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák