Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasy09

    őstag

    Első benyomások a SteelSeries Arctis 9X-el, ha esetleg valaki ilyenben gondolkodik. Sokat még nem használtam, mivel tegnap elég fáradt voltam, így 21-22 óráig volt csak rajtam!

    Azt kell mondjam, hogy szuper, valami megváltás a madzagos megoldáshoz képest! Elsőre ment minden csatlakozás simán. A feltételnél is frankón a fejemre illett, nem nyomta sehol a fülem, rendesen körbeölelte. Szerintem még a külső hangokat is elég jól kint tartja. Én mindjárt hozzá is lőttem a telómhoz is, így ugye ment párhuzamosan a géppel. Szerintem ez egy nagyon szuper fécsör, mert így egyáltalán le se kell vennem a fejemről, ha telefonálni akarok, vagy épp hívnak. A mikrofon részét ugyan még nem próbáltam, de könnyen jön ki, áll meg a helyén, és simán vissza is tudom tolni. Szerintem a PS4 gold fülesemhez képest kényelmesebb (azzal van csak összehasonlítási alapom), illetve nekem jobban tetszik ebben, hogy itt a hangerőt és cheatmixet nem nyomógombokkal, hanem tekerőgombbal állítom. És pöpec, hogy pirosan világít a mikrofon, ha ki van kapcsolva! :K Még csak a GTA V-el próbáltam, de ezzel is nagyon szuper volt a hangzás, számomra hozta az elvárt szintet. Élesen lehet hallani a beszélgetéseket, akár a háttérből is, illetve az egyes effektek is átjönnek rendesen.

    Egy szó mint száz, szerintem jó választás volt, hozza azt amit elvártam tőle! :K :K Mondjuk az ára lehetne picit kevesebb is, de egyébként megérte szerintem így előre is! :D :))
    Én nem tartom magam annak a hardcore játékosnak, sőt, két gyerek mellett jó ha naponta 1-2 órát tudok este játszani, tökéletes választás volt 180€-ért. Remélem, hogy ez is kiszolgál legalább annyit, mint a gold fülesem! :K :K

    [ Szerkesztve ]

    Gamertag: Vasy09

Új hozzászólás Aktív témák