Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    válasz Def26 #2708 üzenetére

    Láttam PS5 topikban a gondolatmenetedet. Azért mindenféleképp várjuk meg az tis, hogy az MS saját stúdiói min dolgoznak. Van aki már lassan 4 éve főz valamit a konyhán és még egy kép se szivárgott ki. Azon kívül, hogy olyan veterán játékfejlesztők szegődtek oda akik a szakma krémjei. Ha valami hulladékon dolgoznának kétlem, hogy kis pénzért átmentek volna "levezetni" :)

    XSX tudatosan 2018 óta építve van, nem hiába nem lett semmi bejelentve, még a Forzát is eltolták szándékosan. Azt gondolom, hogy azok az emberek aki azt gondolják az XSX is olyan szerény felhozatallal érkezik mint az XONE (megjelenéskor több XONE ex volt mint PS4) azok tévednek.

    - Obsidian a semmiből hozott kiadó nélkül, tőke nélkül egy The Outher World játékot.

    - Ninja Theory előző genben a krém volt Enslaved? Mai napig nagy kedvencem és a DMC remake is jó volt szerintem. Közel 20 ember dobta össze a Hellbalde-et, most meg több mint 100-an vannak új iroda stb.

    Azt kell megérteni, hogy a felvásárlásokkal tőke került ezekhez a csapatokhoz és megosztott, megosztható fejlesztői kultúra, és minden technológia.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák