Új hozzászólás Aktív témák

  • Remiel

    őstag

    válasz Zoleee83 #29663 üzenetére

    Én nem tartom gerinctelenségnek, ha valaki meg tud venni valamit és drágábban eladja, mert van kereslet, de nincs kínálat (most nem a botokkal ezrével felvásárolt PS5 gépekről beszélek). Sajnos ez a kapitalizmus, meg akinek van befektetendő pénze, ideje ezzel foglalkozni hát az keressen (ennek a mértéke persze kinél kiveri a biztosítékot kinél nem).

    Én ha sejtettem vagy előre láttam volna pl ezt a PS5 lázat biztos rendeltem volna 3-4 db és igenis eladtam volna dupla áron a saját nevemen, nem friss regekkel, mert ha van olyan aki megveszi, akkor kereslet is van és tuti nem az vett 350-400k ért ilyesmit, aki e miatt majd nem ad enni a családnak (ha ilyen mégis előfordult, hát tuti nem számottevően). A PS5 topikban is eladták sokan akik fogadkoztak, hogy ha meglesz ők tuti nem, de a pénz az pénz, aki meg nem tud várni az IJ.

    Itt is erről van szó, csak a lépték kisebb, de az elv ugyan az. Mert a Boxból néha van és nincs körülötte akkora hype, de ettől függetlenül ha most feltenném 250k ért majdnem biztos elkelne karácsonyig és ha ez is elkelne dupla áron akkor most tuti nem írogatnánk, hogy még hol hány darab van, bár ez szerintem holnap már semmit sem fog számítani, mert ebből sem lesz. És ha valaki most azt mondaná nesze itt van 300k, gondolkozás nélkül odaadnám. És nem azért, mert nincs gerincem, hanem mert nem vagyok hülye. Aki türelmetlen, vagy nem lép időben, annak van ez a lehetőség, vagy vár addig, míg lesz mindenhol folyamatos készlet.

    [ Szerkesztve ]

    "Never stop dreaming" - Freddy Krueger

Új hozzászólás Aktív témák