Új hozzászólás Aktív témák

  • Farkassacred

    őstag

    válasz Wesder #37721 üzenetére

    Számomra nem egy nagy deal ez a gamepass, egy játék sincs benne amivel szívesen játszanék hónapokig. A másik meg, hogy netflix árban már nem is igazán lenne megérős nekem. Meg aztán jobb szeretem magamnál tudni a játékokat.. nem azt várni, hogy mikor fog majd vajon kikerülni a kedvencem..
    4 éve boxom van már, és idén se akartam volna meglenni nélküle. Amiért én ezt a konzolt "is" választom az az erős hardver egy rendkívül jól összerakott gépházzal (úgy néz ki itt megint az ms nyert), és a már jól megszokott menürendszer. :)
    Ha a gazdasági részét nézem, akkor is elgondolkodtató a dolog. Látható hogy az Ms-nek hány éve meg van már ez a gamepass szolgáltatásuk, és még ebben a szezonban is toronymagasan a sony vezet konzol eladásokban. Tehát az emberek mindenképpen az exkluzív címeket várják a legjobban mindkét konzolon. És ahol eddig több érdemi címet kaptak az emberek ezidáig, az a konzol persze hogy jobban fog majd fogyni. De ez messze nem azt jelenti, hogy ne lenne megfordítható a dolog. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák