Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz Moby #39359 üzenetére

    Azta részét amúgy ezt nem értem, hogy hogy oldják meg liveban a dolgot. Elvégre csak kell csinálniuk valamit a rendszerrel vagy csak egy egyszerű 2 soros kóddal megoldják, amit lehúz valami live szinkronnal?
    DF már készített róla bemutató videót. Érdekes, hogy SS-en pl a Sniper Elite visszaesik így is, míg SX-nél nincs gond, kíváncsi leszek erőforrásigényesebb, újabb címeknél mit tud ez, de baromi jó kis dolog.

    Na közben ennyit találtam techspoton, szóval rendszerfrissítés lesz elméletileg. "FPS Boost will officially launch soon with a new system update."

    (#39349) .LnB: Az azért nem baj, ha van hozzá gomb. Múltkorában volt egy cikk, hogy ezt a share dolgot újragondolja és átalakítja majd az MS, amúgy is rengeteg vele a hiba szerintem is. Ezt a külső tárhely dolgot viszont nem nagyon tudom hova tenni, nekem nem hogy külső hdd, de lassan már pendrive sincs, kb kihalt, mint a lemez (most, hogy jön a win cloud install szerintem már nem is kellene, se kis külső/eszközökből kiálló eszközöket, se kábeleket nem nagyon akarok látni sehol már évek óta). Amúgy erre kb bármekkora méretű tároló használható, igaz 20 perc felvétel ahogy néztem review-ban kb 4,5 GB 4k-ban (30e mbps / 60 frame), szóval helyigényes.

    .

Új hozzászólás Aktív témák