Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    addikt

    válasz kecsu10 #50674 üzenetére

    Azért ezt a 3 céget szerintem elég nehéz összehasonlítani. Teljesen más modell alapján működnek. Arról nem beszélve, hogy szerintem a Nintendo csak kis részben konkurenciája a kék és a zöld oldalnak.

    MS részéről pedig nem annyira koncentrált a konzol eladás, mint mondjuk a Sony -nál. Nincs is akkora szükségük rá. Ami nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs rá szükségük. GPU -val több olyan felhasználót értek el, akik eddig azt sem tudták eszik vagy isszák a konzolt. Nem számolgatják az exkluzívokat. Ami nem jelenti azt, hogy nem fontos..

    Az Xbox szolgáltatása több platformot ölel fel. Amennyiben a felhőzést is rendbe tudják rakni év vége felé (vagy inkább jövő évre), már elég széles palettán szolgálnak ki.

    Mellesleg a kiindító téma a 3 cég 2021 Q1 eszköz eladása volt. Aminél azt sem szabad elfelejteni, hogy az Xbox vagy a PS közel sem tudja kiszolgálni a keresletet. Szerintem a Sony biztosan rekordot döntött volna COVID alatt. Valamint az Xbox sem állna így, ha nagyobb gyártási kapacitással tudnak kalkulálni. E tekintetben egyáltalán nem látunk reális számokat. Csak azt, amit a két cég éppen ki tud szolgálni.

    Ezzel együtt viszont van egy topik, ami oldaltól függetlenül konzolokkal foglalkozik. Nem gondoltam volna, hogy "vélemény harc" lesz egy eladási statisztikából.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák