Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz ρσгτσ #55263 üzenetére

    Ideje ismét nekiesni, a korábbi verziót nagyon gyorsan otthagytam a 30 fps miatt (na meg mert esélyes, hogy repül is pass-ból lassan, ha már "nextgen" lett :D )

    Más: kipörgettem így kilépés előtt a két verekedős játékot.

    Marvel vs. Capcom: Infinite: meglepő módon nagyon szórakoztató. Egyszerűen kerültem a szériát, de nagyon élvezetes harcokat lehet vívni. Így összehasonlítva a 3 talán jobb, több karakter, szebb a "képeregény" stílus, de ebben a formában is vállalható volt. Nagyon pozitív meglepetés, az Injustice, amit amúgy etalonnak tartanék hamarabb ellaposodik élményben, bár ott a kidolgozás ad pluszt és az ismertebb szereplők, környezetek (de itt is ismerjük a társaság több, mint felét, ha valaki jártasabb benne, szóval nincs vész). Az alap sztorira bőven megteszi és kicsit még szórakozni, de online eléggé lehetetlen volt játszani. A karakterek kedvelhetőek teljesen. 6-7/10

    Soul Calibur VI: ezt eddig haverral játszottuk pár arcade meccsre és elkönyveltem anno nála, hogy jóféle, de ennyi volt. Most, hogy "rákényszerültem", hát az egyik legösszetettebb verekedős játéknak mondanám.
    Irányítás, kombók, lehetőségek tárháza, egyszerűen zseniális, a nagy nevek nem hordoznak ennyi lehetőséget.
    Az alap sztori mód után lehetőség nyílik az összes karakternek külön-külön egy kisebb történeti szálát is megismerni (karakterenként 8-10 fejezet). Már ezzel űberelt minden hasonló játékot sztori módban, aztán rátesz még a mission mód, ahol egy saját magad által kreált karakterrel lehet egy térképen mászkálva darálni az ellenséget, persze egy hosszú sztorit itt is kap az ember.
    Vannak fő és mellék feladatok, mondhatni "open world" szinten ugrálhatsz köztük, persze követni érdemes a fő szálat.
    Az ellenségeket különbözőképp kell legyőzni, van amit csak spec. képességgel lehet, van akit le kell lökni a harctérről, mert máshogy kb esélytelen. Harc előtt tudunk használni akár segítő karaktert (egy auto karakterek, akiket legyőzünk/segítünk a sztori alatt. Vagy vásárolni különböző extra képességeket (életerő újratöltés xy kombóra, magasabb sebzés stb). Hasonlóképp fejleszthetjük a megszerzett fegyvereinket is.
    Csak ebben a módban több, mint 500 meccset lenyomtam szerintem a 2 nap alatt, egyszerűen csak menni akar az ember előre. Ja és Geralt is benne van a Witcherből, előszeretettel csapattam vele arcade-ben.

    Nem akartam ennyit írni, de az a szint, amit egy verekedős játéknak nyújtania kellene felépítésre, simán 8/10-es még az "átlagos" karakterekkel is. Erre a játékra nagyon kevés volt az a 35-40 óra, amit beletoltam 3 nap alatt.

    .

Új hozzászólás Aktív témák