Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz frankdelgado #61457 üzenetére

    Múlt héten bekapcsoltam a PS5-öt. Véletlenül. A gyerek játszott vele előtte, és a HDMI-CEC bekapcsolta automatikusan, amikor bekapcsoltam a TV-t, azon a kimeneten maradt. És ez nem vicc.

    Július elején kölcsön kaptam a Ratchet-et. Egy nap alatt letoltam volna, direkt elhúztam két napig. Az óta, és előtte se nagyon, használtam a Ps5-öt.
    A Series X megy állandóan. Azon Dauntless-eztem, Forza, Path of Exile stbstbstb... Nem azért mert jobb, nem a Game Pass miatt, rosszul vagyok a menüjétől, a hülyén működő Quick Resume-tól.. Még is így alakult.
    És amit még megváltoztatott a Series X + Game Pass, hogy nem nézem a Playstation Store akciókat. Új játékokat sose úgy vettem. Azokat, amiket meg igen, azokat "megvárom GP-be". Idén eddig, azt hiszem annyit költöttem játékra, hogy megvettem PS-re újra a The Last of Us2-t. (Meg egy Path of Exile Support Pack-ot.) Nem emlékszem másra.

    Nagyot fordult velem a világ, mióta megvan az SX. Még mindig nem überel nálam semmi, egy Sony exkluzív játékot, de ha nincs... Akkor minek kapcsoljam be a PS5-öt?!

    Pár hete eszembe jutott, hogy ki akarom próbálni a Tales of Arise demo-t. Azt PS5-ön fogom, hogy legalább használjam már azt is. :) Van még pár PS+ játék is talonban, amiket nem próbáltam még ki, de terveztem. Az viszont a Path of Exile miatt van, nem az SX miatt, az a játék behúzott most egy jó időre, most kezdek kicsit lejönni róla.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák