Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    válasz 3L1T3 #73214 üzenetére

    Szerintem nincs rá komolyabb igény, így nem éri meg honosításért fizetni. Mármint néhány tucat, vagy mondjuk pár száz (ezer?) ember biztosan értékelné, hogy ha magyarul kapna meg egy játékot, de én nagyon sok helyről hallom azt, hogy inkább játszanak eredeti nyelven, mert a fordítás nem igazán üti meg azt a bizonyos szintet.(ugyanúgy PS mint Xbox oldalon)

    Nyilván játék eladásokban te jobban benne vagy hazai viszonylatban, de én úgy vélem, hogy közel sem hozna szignifikánsabban több eladott példányt egy játék, ha az kapna magyar feliratozást. De ez persze csak az én véleményem. Ha a Sony-nak bejön pár év múlva és úgy látjuk, hogy sokkal többeket érdekel egy játék honosítva, akkor talán MS is meggondolja ezt, de szerintem ez egyelőre nem prioritás.

    szerk: Bár már rég volt, de 1-2 éve még ugye szó volt arról is, hogy a Days Gone pl itthon nem hozta a kívánt számokat és nagyon a határon mozgott a téma, hogy lesznek-e a jövőben feliratos játékok PS oldalon. Nyilván ez változott azóta, de nem tartom valószínűnek, hogy annyira, hogy minden AAA játék kapjon feliratozást itthon. (Forza kapott ok, de ott mondjuk túl sokat nem oszt, nem szoroz.)

    #73224 RudY
    Magyar dash, magyar Halo...Pf, mi lesz a következő, magyar Fortnite-ért könyörög a banda majd? :O ;]

    [ Szerkesztve ]

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák