Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz Steve1207 #76489 üzenetére

    Ezzel a temerdek tartalommal egyebkent az a baj az ubi jatekok eseteben, hogy hatvanyozottan ervenyesul a kevesebb neha tobb elv.

    Nyilvan, ha van 300 gyujtenivalo, 210 kiirtando boss, 650 megmaszando torony meg 270 kincses lada, akkor huszezer ora lesz a jatekido. Csak ezekbol a tizedik utan az eletedet is megunod. Ezt ugy mondom, hogy kozben nagyon szeretem az ubi jatekait, de a tartalmas szimplan nem jo szo. Ez nem erdemi tartalom, csak tele van baszva feleslegesen idohuzo hulyesegekkel.
    Ha van 50 fele dolog es mindbol csak 10, az sokkal tartalmasabb, mintha van 10 fele dolog, de mindbol 500, hiaba sokkal tobb az utobbi.

    Synchronization, remek pelda. Tenyleg, komolyan, 15 eve minden egyes jatekban, mind a 200 tornyon szinkronizalni kell...? Nem lehetett volna elintezni egy gombnyomassal es, ha a jatekos akar, akkor majd korbenez? Mar a legelso ac-ben is rohadt unalmas volt a tizedik torony utan, azota meg a hanyinger kerulgeti az embert, ha csak az ikont meglatja a terkepen. Ha szep/erdekes a taj, akkor majd en korbenezek. Badummtss. Es otezer hasonlo dolog van, amitol nem tartalmas, hanem mocsok mod unalmas lesz. Nem 150 ora utan, hanem 20 utan.

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák