Új hozzászólás Aktív témák

  • Bep

    senior tag

    Itt a jó kis összehasonlítós videó (az előző összes patchet is itt néztem, mert szisztematikusan mindent végig néz). Fix 30/60 fps, de ahogy az összefoglalóban írta a dinamikus felbontásnál gyakoribb az 1440p. De a videó lenyitható összefoglalójában is bent a lényeg.
    Egy érdekesség, kis erőkülönbség. Tegnap már kijött a PS-s és PS4-nél pont megvan a fix30 dinamikus 1080p (inkább 720p), One-n viszont dinamikus 900p (inkább 720P) esetén 26-28-n mozog végig :)

    Én tegnap kezdtem egy új karaktert, az elejét csináltam meg (1 óra) eddig játszhatóbbnak tűnik SX-n. A LOD szint változásainak nagy késései megvannak még mindig. Már rég odaérek az asztalhoz, és fél sec múva lesz részletesebb a modell, de most annyira nem szembetűnő, mert egy részletesebb modelllről vált még részletesebbről, nem annyira "fapadosról", mint eddig. Teszt: A nomados kezdésnél, ha a garázsból jobbra kifordulsz és teli gázzal mész egyenesen az úton, a kerítés most is akkor tűnik elő amikor már nem tudsz megállni. Teljesítmény módban azért a magasabb felbontás észrevehető.

    [Cyberpunk 2077 | Xbox One S/X - Xbox Series S/X | NextGen Patch 1.5 Graphics Comparison]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák