Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz persil #81973 üzenetére

    Én még csak most indultam tovább a kezdő Limgrave területről felfedeztem szerintem mindent, Tree Sentinelt meg a sárkányt békén hagytam, de azért ezek mellett is voltak vicces helyzetek, pl mikor be akartam menni egy romos épületbe és valamiért beakadtam, azt hittem bug, aztán az orrom előtt lévő rózsaszín virágok elkezdtek valami szutykot köpni rám. :D
    Baromi sok a tennivaló, néha nagyon out of the box kell gondolkozni, ha valami elérhetetlennek tűnő lootot akarsz elérni (Stranded Graveyardban pl. van egy szokásos párkányon lelógó hulla, amihez gondolkoznom kellett egy ideig).
    A legviccesebb, hogy a térkép néhol egészen egyértelműen jelez mondjuk egy barlangot ikon nélkül is, a Limgrave Tunnels dungeonre így akadtam rá. :D
    Az meg jó döntés volt részemről, hogy asztrológust indítottam, az open worldben kell a távolsági harc, elég jó varázslatokat találni ezen a kezdő területen is.

    Eddig engem maximálisan megnyert, ilyen egy tényleg közel tökéletes open world kalandjáték, mondjuk nekem semmilyen performance problémám nincs vele, egy darab buggal nem találkoztam 5-6 óra alatt.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák