Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz icemad #82028 üzenetére

    Ne add fel, hidd el megeri. :)

    Ezek a jatekok csak azert tunnek neheznek, mert hosszu evek alatt a szogegyszeru baromsagok miatt egesz masra allt at az agyad. Mindset-et kell valtani, ez nem cod, hogy huzod a jobb ravaszt es 5 ora mulva vege a kampanynak.

    Nem tudom mennyi idos vagy, de annak idejen semmiben nem volt kb terkep/journal/quest marker, semmilyen szinten nem fogtak a jatekos kezet, hanem felteteleztek, hogy rajossz magadtol. Most meg, ha nincs 10 meteres neontabla a celpont felett, akkor pistike teleirja a steam-et, hogy szar a jatek. 🤷

    Lassan, nyugodtan, megfontoltan. A remnant metros resze meg csak elsore szopas. A plafonon lognak azok a barmok, csak nezz felfele, kiszurod oket. Egy lovestol lepotyog, aztan megcipozheted. Miniterkepet majd megszokod, igazabol baromi hasznos(elden-ben nincs mini, csak egy iranytu, mint az elder scrolls jatekokban). De hala istennek a celt egyik sem mutatja es ez igy van nagyon jol, ettol marad meg a felfedezes orome. Figyelni kell, hogy kit mit mond, megjegyezni, hogy mi hol van.
    (Emlekszem az eye of the beholder-ben is negyzetracsos fuzetbe rajzoltuk, hogy mit fedeztunk mar fe. :D )

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák